A Nők Világa® – „Együtt jobb” párkapcsolati tréning


Együtt jobb!

 

Ha maradéktalanul boldog párkapcsolatban élsz, ne olvass tovább!

 

Olvass tovább azonban, ha - bár szép, okos, kedves vagy, mégis - egyedül ébredsz!  Vagy bár van párkapcsolatod, nem érzed kielégítőnek. Vagy megtaláltad az „Igazit” de mellette úgy érzed, nem figyel elégé Rád. Vagy úgy érzed, hogy elnyom a párod. Vagy, mióta együtt vagy pároddal, önbizalmad elveszett.

 

Látszólag nagyon különböző párkapcsolatokat soroltam fel, de a női lélek hasonlóan működik bennük. Az is közös bennük, hogy kölcsönösen kielégítő, boldognak nevezhető kapcsolatot egyik sem feltételez.

 

Ha változtatni szeretnél, itt az ideje, hogy megnézd, mi az Benned, ami efféle kapcsolatok felé sodor! Ha szeretnél harmonikus párkapcsolatban élni, először saját magadon szükséges dolgoznod!

 

Kizárólag a nőiesség közismertebb minőségének megélésével - mint a befogadás, odaadás, passzivitás, növekedés segítése-, nem lehet teljes életet élni.  Sőt számos nő számára rémisztőek ezeknek az archetípusok megélése, ezért életének számos területén egyre több nő tartja kezében a kontrollt.  Azonban ami el van fojtva, gyakran az árnyékszemélyiség részévé válik, és megszületik a nőben élő Gyönge Lány, a titkos kormányos. Ami az árnyékszemélyiségben van, az tudattalanul irányít, meghatározza a viselkedést, ezért gyakran álmodozunk egy erős férfiről, aki mellett végre nőnek érezhetjük magunkat magát, védelmez minket, és mutatja az utat…

 

Talán észre sem vetted és a Gyönge Lány átvette az irányítást magánéleted, párkapcsolatod felett? Hiába vagy erős és határozott életed egyéb területein, a párkapcsolatodat nem tudod harmonikusan irányítani?

 

Ennek a Gyönge Lánynak a felneveléséhez, személyiségbe történő integrálásához sokaknak segítségre van szükségük!

 

A Nők Világa – Női Coaching csoportos coachingjai ebben tudnak segíteni Neked!

 

A csoportos coaching vezetői: Soltész Krisztina pszichológus, coach valamint Szomolnoky Tímea pszichológus.

 

Jelentkezés:

Soltész Krisztina

Telefon: 06 20 346 9839

E-mail: kriszta@anokvilaga.hu

Honlap: www.anokvilaga.hu

Lap tetejére